Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 2 centollos vivos (aprox. 500 g c/u)
- 50 g de queso cabrales
- 50 g de sidra natural asturiana
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2369 kJ / 567 kcal
- Białko
- 72.39 g
- Węglowodany
- 0.29 g
- Tłuszcz
- 30.68 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Buey de mar relleno a la provenzal
2j
Bígaros al vapor de algas
30 min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Almejas a la marinera
30 min
Txangurro
1h 10 min
Ensalada de bogavante en salpicón
50 menit
Mariscada
3h 30min
Nécoras y cigalas al vapor
35 Min
Cangrejos de río en salsa
30 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min