Urządzenia i Akcesoria
Feijoada (Bean and Meat Stew)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
water1750 g
-
savoy cabbage, cut in stripspointed cabbage cut in strips600 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
olive oil30 g
-
smoked bacon diced100 g
-
white wine150 g
-
dried bay leaf1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
dried red chilli1
-
pork belly, boneless and skinless sliced100 g
-
pork spare ribs250 g
-
1 smoked pork sausagefarinheira sausage1
-
chorizo sliced (approx. 100 g)½
-
black pudding (whole)200 - 250 g
-
tinned butter beans rinsed, drained1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
3904 kJ /
934 kcal
Tłuszcz
70 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 godz. 30 min
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 godz. 15 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 godz. 15 min