Urządzenia i Akcesoria
Feijoada (Bean and Meat Stew)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
water1750 g
-
savoy cabbage, cut in stripspointed cabbage cut in strips600 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
olive oil30 g
-
smoked bacon diced100 g
-
white wine150 g
-
dried bay leaf1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
dried red chilli1
-
pork belly, boneless and skinless sliced100 g
-
pork spare ribs250 g
-
1 smoked pork sausagefarinheira sausage1
-
chorizo sliced (approx. 100 g)½
-
black pudding (whole)200 - 250 g
-
tinned butter beans rinsed, drained1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
3904 kJ /
934 kcal
Tłuszcz
70 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Sous-vide Ossobuco
12 godz. 40 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Brak ocen
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min