Urządzenia i Akcesoria
Rice with Duck
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
olive oil30 g
-
2 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each)2
-
duck small (up to 1300 g), meat cut in small pieces1
-
chorizo sliced100 g
-
bacon diced100 g
-
white wine200 g
-
water up to 1000 g
-
long grain rice350 g
-
fresh parsley leaves chopped
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.5 g
Kalorie
4916 kJ /
1175 kcal
Tłuszcz
89.6 g
Węglowodany
53.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min