Urządzenia i Akcesoria
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes large, halved8
-
garlic cloves (opcjonalnie) sliced2
-
fine sea salt plus extra for sprinkling and seasoning½ tsp
-
sourdough bread4 slices
-
fresh thyme leaves3 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
water1300 g
-
large eggs room temperature4
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.5 g
Kalorie
1954 kJ /
465 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beginner's Fruity Green Smoothie
10 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1 godz.
Purple Power Smoothie
5 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Guacamole
5 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Apple and pear detox juice
10 min
Halloumi Salad
20 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Banana and Blueberry Smoothie
5 min