Urządzenia i Akcesoria
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes large, halved8
-
garlic cloves (opcjonalnie) sliced2
-
fine sea salt plus extra for sprinkling and seasoning½ tsp
-
sourdough bread4 slices
-
fresh thyme leaves3 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
water1300 g
-
large eggs room temperature4
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.5 g
Kalorie
1954 kJ /
465 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Basmati Rice
35 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min