Bulgar and Red Lentil Soup
TM6 TM5

Bulgar and Red Lentil Soup

4.3 (111 ocen)

Składniki

  • 100 g onions, quartered
  • 2 - 3 garlic cloves, to taste
  • 30 g tomato paste
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 200 g dried red lentils
  • 2 Tbsp dried mint
  • 30 g white long grain rice
  • 20 g bulgar wheat (see tip)
  • 1 ½ - 1 ¾ tsp fine sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • ¼ tsp chilli flakes, or to taste
  • 1470 g water, room temperature
  • 1 lemon, quartered, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1660 kJ / 396.5 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
10.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy