Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Sahne
- 50 g Paniermehl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fischcurry
45min
Reis mit Rindfleisch und Brokkoli
1h
Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen
45min
Gefüllte Muffins
40min
Kalbsbries mit Weißweinsauce
3 Std.
Geschmortes Kalbsragout
2 godz. 10 min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 Std. 45 Min
Reibekuchen mit Lachs
1h
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Spanische Tortilla
45min
Rindfleischsuppe
40min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45min