Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 250 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 œufs
- 100 g de crème liquide légère
- 30 g de parmesan râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1341 kJ / 322 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ratatouille
40min
Courgettes à la menthe
30 Min
Gratin de blettes
1h
Carottes à l'orange et au cumin
40min
Velouté de fenouil
30 Min
Mijoté d'aubergine
35 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Gratin de fenouil au fromage
55 Min
Gratin de courgette à la provençale
40min
Flan au brocoli
1 Std. 20 Min
Carottes au cumin
35 Min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min