
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de bulbe de fenouil coupé en morceaux
- 250 g de lait
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 6 œufs
- 100 g de crème liquide légère
- 30 g de parmesan râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 322 kcal / 1341 kJ
- Białko
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Błonnik
- 2 g