
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de poivron jaune détaillé en dés, et un peu pour la finition
- 150 g de poivron rouge détaillé en dés
- 420 g de châtaignes cuites et pelées et un peu pour la finition
- 800 g d'eau
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 232 kcal / 969 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Węglowodany
- 30.3 g
- Błonnik
- 6.5 g