Rodaballo con coles de Bruselas

Rodaballo con coles de Bruselas

4.3 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
  • 400 - 450 g de coles de Bruselas congeladas
  • 150 g de dados de beicon ahumado
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 30 g de vino dulce Pedro Ximénez
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida
  • 4 filetes de rodaballo (600-800 g)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 566 kcal / 2365 kJ
Białko 47.96 g
Tłuszcz 37.17 g
Węglowodany 9.82 g
Błonnik 5.42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...