Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 400 - 450 g de coles de Bruselas congeladas
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 4 filetes de rodaballo (600-800 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2365 kJ / 566 kcal
- Białko
- 47.96 g
- Węglowodany
- 9.82 g
- Tłuszcz
- 37.17 g
- Błonnik
- 5.42 g
Alternatywne przepisy
Salmón con salsa de naranja
25 min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Guiso de setas de primavera
30 Min
Dados de salmón al vapor con salsa de aguacate
20 dk
Lubina en papillote con crema de grelos
45 dk
Corvina con ratatouille
45 dk
Mero y calabacín
30 Min
Cocotte de flan de pescado (sin lactosa)
40 dk
Bacalao al horno con brócoli
1 godz. 30 min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30 Min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 dk
Besugo con patatas panadera
1sa