Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 trozos de piel de limón (sólo la parte amarilla)
- 220 - 230 g de queso feta
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 880 kJ / 210 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 413.1 mg
Alternatywne przepisy
Paté de champiñones y nueces
5 min
Dip de queso gouda y requesón con cebollino
5 min
Dip de pepino y ricota
10 min
Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon
2óra 30p
Paté de alcachofas y tomate seco
5 min
Dip de aguacate y gambas
5 min
Dip de cacahuete
5 min
Bruschetta de aceitunas
5 min
Dip de tomates secos
5 min
Risotto con pera y gorgonzola
30min
Risotto con nueces, uvas y gorgonzola
30min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 min