Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 trozos de piel de limón (sólo la parte amarilla)
- 220 - 230 g de queso feta
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 880 kJ / 210 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 413.1 mg
Alternatywne przepisy
Dip de queso gouda y requesón con cebollino
5 Min
Salsa Blue cheese
5 Min
Dip de cacahuete
5 Min
Dip de nata y gorgonzola
5 Min
Paté de sardinas de lata
5 Min
Galletas de aceitunas negras rellenas de queso
4 Std. 50 Min
Dip de tomates secos
5 Min
Paté de alcachofas y tomate seco
5 Min
Paté de aguacate
5 Min
Dip de sardinillas con tomate
5 Min
Bocaditos con relleno de rúcula, roquefort y nueces
10min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min