Pollo al vapor, kiwi, queso feta y kale en ensalada

Pollo al vapor, kiwi, queso feta y kale en ensalada

4.1 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 10 g de anacardos crudos y unos pocos más para decorar
  • 4 hojas de albahaca fresca
  • 120 g de yogur natural (1,8% de grasa)
  • 1 pellizco de ajo en polvo
  • 20 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de pimentón
  • ½ cucharadita de sal
  • 500 g de agua
  • 400 g de pechuga de pollo sin piel en 1-2 trozos
  • 150 g de kale en juliana de 5 mm
  • 200 g de kiwis en medias rodajas de 5 mm
  • 100 g de queso feta desmenuzado
  • 1 lima en gajos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 369.3 kcal / 1544.8 kJ
Białko 28.3 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 15.8 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 613.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...