
Urządzenia i Akcesoria
Walnuss-Pilz-Patties
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Walnüsse, halbiert70 g
-
Petersilienblättchen, frisch abgezupft½ Bund
-
Haferflocken, feinblättrig150 g
-
Kichererbsenmehl2 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 TL
-
Paprikapulver, edelsüß, geräuchert1 TL
-
Ras el Hanout1 TL
-
Zwiebeln halbiert1
-
Knoblauchzehen2
-
braune Champignons geviertelt200 g
-
Kräuterseitlinge in Stücken (4 cm)300 g
-
Olivenöl7 EL
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Kalorie
439 kcal /
1835 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
309 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frisch aus dem Garten
18 Przepisów
Austria
Austria