Buns au porc frits

Buns au porc frits

4.4 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pièces

Składniki

La garniture au porc
  • 400 g de viande de porc hachée
  • 1 c. à café de sel
  • 15 g de sucre en poudre
  • ½ c. à café de poivre blanc moulu
  • 1 c. à café d'huile de sésame toasté
  • 15 g de sauce de soja
  • 50 g d'eau
La pâte à buns
  • 350 g d'eau
  • 15 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine de blé (9-10% protéines), et un peu pour fariner
  • ½ c. à café de sel
  • 5 g d'huile végétale
  • 1 c. à soupe huile végétale
  • 1 c. à café de graines de sésame noir
  • 15 g de ciboules émincées finement

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 153.2 kcal / 640.4 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 4.6 g
Węglowodany 20.5 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 12.4 g
Sód 124 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...