
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 6 œufs
- 50 g de pain blanc frais ou rassis, coupé en morceaux
- 100 g de lait
- 20 g d'huile végétale et un peu pour le moule
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 800 g de viande hachée mixte, porc et bœuf (porc et bœuf, par ex.)
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- ½ c. à café de paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 166 kcal / 694 kJ
- Białko
- 13 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Błonnik
- 0.2 g