Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 85 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 200 - 335 g de beurre, en morceaux
- 3 - 5 jaunes d'oeufs
- ¾ - 1 ¼ c. à café de sel
- 2 ½ - 3 ½ pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 11702 kJ / 2839 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 301 g
- Tłuszcz nasycony
- 193 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 5013 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce béchamel
15min
Noix de Saint-Jacques vapeur à la purée de chou-fleur et de truffe
35min
Sabayon classique
15min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce choron
20 min
Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika
15min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce hollandaise
25min
Sauce à la moutarde et à l'aneth
2h 15min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Gratin de crevettes aux baies roses
30min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min