Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 85 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 200 - 335 g de beurre, en morceaux
- 3 - 5 jaunes d'oeufs
- ¾ - 1 ¼ c. à café de sel
- 2 ½ - 3 ½ pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 11702 kJ / 2839 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 301 g
- Tłuszcz nasycony
- 193 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 5013 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Brak ocen
Sauce choron
20 min
Guacamole
5 Min
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45 min
Galette des Rois à la frangipane
50min
Sauce béarnaise
20 min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20 min
Mayonnaise
5 Min
Sauce béarnaise
15min
Sauce à la confiture d'oignon caramélisé
2 Std. 5 Min
Saumon, riz basmati et sauce crémeuse à l'aneth
40 Min
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
3h 40min