Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% M.G.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade moulue
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 2826 kJ / 674 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Tłuszcz nasycony
- 28 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1823 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de pâtes estivale
30 Min
Les gaufres de la foire
3h
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10 Min
Champignons crémeux et pommes de terre rôties croustillantes
1h 30min
Turbot sauce salsa
Keine Bewertungen
Shortbread caramel au beurre salé
2 godz. 25 min
Caramel liquide
25 Min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Keine Bewertungen
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55 Min
Cacciatore de poulet tout-en-un
2sa 45 dk
Tarte feuilletée pomme-raisin sans sucre ajouté
Keine Bewertungen
Crème dessert au caramel
1h