Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% M.G.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade moulue
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 2826 kJ / 674 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Tłuszcz nasycony
- 28 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1823 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
Brak ocen
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 Min
Gâteau au caramel
3 Std. 50 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Burgers au saumon
25 min
Multiusage | Boulettes de viande et linguine à la tomate / et soupe de nouilles / et salade grecque
Brak ocen
Biscuits à la rhubarbe et au citron
1h
Advocaat maison
10 min
Soupe hongroise aux champignons
30 min
Mini tartes aux champignons
1 godz. 45 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
45 min