Urządzenia i Akcesoria
Ghee Roasted Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
chicken thighs, with skin and bone cut in pieces (4 cm x 4 cm)500 g
-
dried chillies5
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns1 tbsp
-
fennel seeds1 tsp
-
garlic cloves5
-
fresh ginger sliced15 g
-
tamarind paste seedless2 tsp
-
water5 tbsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
yogurt3 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
onion cut in quarter1
-
ghee60 g
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
jaggery sugar2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
218 mg
Białko
24 g
Kalorie
1965 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 godz. 30 min
Rasam
20 min
Idli
15 godz. 40 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Malabar Prawn Curry
1 godz. 25 min
Ghee Rice
1 godz. 15 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Mutton Peratal
1 godz. 25 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min