Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken with Chilli Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
whole chicken legs (approx 2 whole chicken legs), with skin, boneless500 g
-
salt½ tsp
-
fresh ginger3 slices
-
spring onion cut in 4 cm length1
-
garlic cloves2
-
chilli oil3 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
vinegar1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried chillies deseeded, cut in 1 cm length2
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
sesame oil dark (roasted)½ tsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
-
white sesame seeds toasted, to garnish1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1372 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spicy Asian
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Braised Yee Mee
30 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Nyonya Steamed Fish
45 min