Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken with Chilli Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
whole chicken legs (approx 2 whole chicken legs), with skin, boneless500 g
-
salt½ tsp
-
fresh ginger3 slices
-
spring onion cut in 4 cm length1
-
garlic cloves2
-
chilli oil3 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
vinegar1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried chillies deseeded, cut in 1 cm length2
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
sesame oil dark (roasted)½ tsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
-
white sesame seeds toasted, to garnish1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1372 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spicy Asian
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Curry chicken
1 godz.
Ginger sesame oil chicken
25 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Curry Chicken
1 godz.
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min