Urządzenia i Akcesoria
Braised Duck With Sour Plum Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4 cm)800 g
-
ginger juice50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce30 g
-
sour plum sauce homemade or store-bought250 g
-
dark brown sugar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
885 mg
Białko
19 g
Kalorie
1305 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6 godz. 20 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Chicken Pizzaiola
50 min