Urządzenia i Akcesoria
Braised Duck With Sour Plum Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4 cm)800 g
-
ginger juice50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce30 g
-
sour plum sauce homemade or store-bought250 g
-
dark brown sugar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
885 mg
Białko
19 g
Kalorie
1305 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min