Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pepper Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions
Składniki
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426 mg
Białko
52 g
Kalorie
1667 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Whole Fish
20min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Ginger Pork
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Oil-free honey chicken wings
50min
Cantonese Steamed Fish
40min
Ginger sesame oil chicken
25min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
ABC Soup
1h 10min