Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pepper Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions
Składniki
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426 mg
Białko
52 g
Kalorie
1667 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Oil Free Braised Chicken Wings
50 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 Std. 45 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 Std. 5 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min