Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pepper Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions
Składniki
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426 mg
Białko
52 g
Kalorie
1667 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Seafood Tower
40 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Chicken Afritada
30 min
Pinakbet
15 min