Traubengelee

Traubengelee

4.8 43 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 Schraubgläser

Składniki

  • weiße Weintrauben, kernlos
    700 g
    700 g rote Weintrauben, kernlos
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    170 g
  • Sonnenblumenöl
    10 g
  • Kardamom, gemahlen
    1 TL
  • Gelierzucker 1:1 (à 1000 g)
    1 Packung

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 1 g
Kalorie 2522 kJ / 602 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 143 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...