Gsiberger Leberpastete

Gsiberger Leberpastete

5.0 2 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
20 Scheiben

Składniki

  • Semmeln, altbacken
    2
  • Milch zum Einweichen
  • durchwachsener Selchspeck
    250 g
  • Kalbsleber geputzt
    650 g
    650 g Schweineleber, geputzt
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Butterschmalz
    10 g
  • Frühstücksspeck, in Scheiben dünn aufgeschnitten
    150 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Białko 15 g
Kalorie 776 kJ / 185 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...