![Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3b4b0d17-d1d9-4861-895c-19c5a766ffa4/Derivates/eda77cf7-6899-4197-a68d-a130346dbdd0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Dille, frisch
- 20 g Petersilienblätter
- 40 - 50 g Apfelessig
- 80 g körniger Senf
- 3 Schweinekoteletts (à ca. 180 g), 1,5 cm dick
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 80 g Knollensellerie, geschält
- 150 g grüne Äpfel, je nach Größe, entkernt
- 150 g Chicorée
- 40 g Sauerrahm
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Sonnenblumenöl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 Std. 40 Min
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 godz. 45 min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8小时 45 分钟
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 Std. 30 Min
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35 Min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2 Std.
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3 Std.
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min