
Urządzenia i Akcesoria
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portionen
Składniki
-
Gewürzgurken in Stücken200 g
-
Möhren in Scheiben100 g
-
Zwiebeln geviertelt100 g
-
Öl30 g
-
Tomatenmark70 g
-
Hühnerherzen300 g
-
Perlgraupen30 g
-
Geflügelfond1000 g
-
Salz½ TL
-
Kartoffeln in Würfeln (1 cm)300 g
-
Pfefferkörner, schwarz10
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Dill abgezupft, zum Servieren10 g
-
Saure Sahne zum Servieren60 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
272 kcal /
1137 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Damals. Heute. Für immer.
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy