Urządzenia i Akcesoria
Gefüllte Blinis
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
10 Portionen
Składniki
Teig
-
Mehl200 g
-
Backpulver1 TL
-
Eier2
-
Milch500 g
-
Salz1 TL
-
Zucker2 Prisen
-
Butter zum Braten
Füllung und Fertigstellung
-
Dill abgezupft½ Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Hähnchenbrust in Würfeln (1 cm)150 g
-
Öl10 g
-
Champignons geviertelt100 g
-
Eier hart gekocht3
-
Crème fraîche und etwas mehr zum Servieren50 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Butter zum Braten
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
951 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Russische Küche
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Watruschki
1 godz. 40 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Tschebureki
1 godz. 20 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Kreppel
1 godz.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min