Urządzenia i Akcesoria
Graupen, gekocht
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Perlgraupen200 g
-
Wasser453 g
-
Salz¾ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6.3 g
Kalorie
740.6 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
8.7 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buchweizen-Gemüse-Topf
40 min
Bulgur, gekocht
35 min
Hirse, gekocht
45 min
Perlgraupenrisotto
1 godz.
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2 godz. 20 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min