Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Eier
- 350 g Kefir
- 15 g Zucker
- 120 g Buchweizen-Mehl
- 120 g Mehl Type 405
- 1 Päckchen Backpulver
- 1 Prise Salz
- Öl zum Braten
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1102 kJ / 263 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Gemüse-Leber-Torte
1 godz. 50 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Ucha - Fischsuppe
50min
Gefüllte Blinis
55 min
Tschebureki
1h 20min
Kreppel
1h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min