
Urządzenia i Akcesoria
Okroschka (Kalte Suppe)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser kalt750 g
-
Eier4
-
Kartoffeln, festkochend möglichst gleich groß400 g
-
Frühlingszwiebeln½ Bund
-
Petersilie abgezupft1 Bund
-
Dill zum Bestreuen
-
Radieschen (ca. 130 g)½ Bund
-
Salatgurke (ca. 180 g), in Stücken½
-
Buttermilch kalt500 g
-
Saure Sahne100 g
-
Salz2 - 3 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Zucker1 TL
-
Senf1 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
279 kcal /
1167 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Russische Küche
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy