Urządzenia i Akcesoria
爽口黄瓜金针菇卷
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
水600 克
-
金针菇 切去根部300 克
-
黄瓜1 根
-
蒜头3 瓣
-
新鲜小米椒 去蒂1 根
-
二荆条 去蒂10 克
-
细砂糖5 克
-
醋10 克
-
生抽10 克
-
麻油15 克
-
辣椒油5 克
-
矿泉水20 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
264.9 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
535 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心蔬食
10 Przepisów
Chiny
Chiny