Urządzenia i Akcesoria
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
broccoli cut into small florets200 g
-
water1300 g
-
dried spaghetti broken into halves300 g
-
sea salt2 tsp
-
olive oil80 g
-
garlic cloves2
-
long red chillies deseeded if preferred2
-
pine nuts130 g
-
dry white wine150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
7846.9 mg
Białko
104.2 g
Kalorie
13483.7 kJ /
3210.4 kcal
Tłuszcz
207.7 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
38.3 g
Węglowodany
221.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soba noodle and tofu salad
35 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Vegan gravy
40 min
Rendang curry
30 min
Mushroom bolognaise
45 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Vegetable chilli
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Steamed Chinese greens
30 min
Soba noodle mee goreng
40 min