Urządzenia i Akcesoria
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
broccoli cut into small florets200 g
-
water1300 g
-
dried spaghetti broken into halves300 g
-
sea salt2 tsp
-
olive oil80 g
-
garlic cloves2
-
long red chillies deseeded if preferred2
-
pine nuts130 g
-
dry white wine150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
7846.9 mg
Białko
104.2 g
Kalorie
13483.7 kJ /
3210.4 kcal
Tłuszcz
207.7 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
38.3 g
Węglowodany
221.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato karakari
50 min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Tex-mex vegetable stew
1 godz. 15 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Penne and vegetables
35 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min