Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 150 g de sucre en poudre
- 70 g d'huile végétale
- ½ c. à café de piment en poudre
- 2 c. à café de sel
- 50 g de concentré de tomate
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 3 gousses d'ail
- 70 g de vinaigre de vin blanc
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 144 kJ / 34.4 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 107.2 mg
Alternatywne przepisy
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Brak ocen
Tortilla de pommes de terre (sans œuf)
Brak ocen
Poulet entier avec riz safrané et légumes vapeur
1 godz.
Pain au romarin méditerranéen
1h 55 min
Coupe glacée à la Chartreuse
13h
Chou fermenté
48h 30min
Pâte à tartiner choco-noisette
25min
Poulet rôti farci, feuilleté aux myrtilles et purée truffée
2 godz.
Petits pains au lait de soja
2 godz. 20 min
Ail confit
15 Min
Jus de raisin
6min
Harcha (galettes de semoule)
1 godz. 10 min