Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de riz gluant
- 600 g d'eau
- 300 g de lait de coco
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de mangue (200 g coupés en petits morceaux et 100 g en petits dés)
- le jus d'un citron vert
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1959 kJ / 467 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 77 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crevettes yakisoba
35min
Entremets mangue et riz à la coco
13h
Nems sucrés aux fruits
2h 15min
Cheesecake au thé vert
12h 15min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 Std. 30 Min
Crème banane-tapioca
45min
Bœuf au tamarin et riz gluant
8h 10 min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Pad Thaï
50min
Perles du Japon, coco et framboises
25min
Chicken korma
50min
Riz gluant au lait de coco
8h 45min