Wersje kompatybilne
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 pizca de orégano seco
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- 700 g de agua
- 200 g de camote, pelado, en cubos (2-3 cm)
- 80 g de quinoa en grano
- 1 cdita de sal
- 200 g de manzana verde, en cubos (2 cm)
- 100 g de espinaca baby fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1462.5 kJ / 349.5 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1275 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avena con manzana
25min
Boloñesa de lentejas
35min
Quinoa con ejotes
30min
Avena y frutas
15min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Bowl de verduras y nuez de la india en salsa de mantequilla de cacahuate
45min
Avena de durazno de verano
40min
Coctel de champiñones
20 min
Ensalada de ejotes navideños
1h 10min
Hummus de betabel
30min
Bowl de atún y aguacate
50min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min