Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 1 coliflor, en floretes
- 120 g de salsa de soya
- 10 g de menta fresca
- 50 g de jugo de limón
- 50 g de jugo de naranja, recién exprimido
- ½ cdita de pasta de yuzu (ver tip)
- ¾ cdita de sal fina
- 1 pepino en rebanadas, para decorar
- 60 g de espinaca baby fresca, para servir
- 2 aguacates, cortados en cubos
- 200 g de atún fresco, cortado en cubos de 1 cm
- semillas de ajonjolí negro, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 643.8 kJ / 153.2 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz de Coliflor
25min
Poke bowl de atún spicy
30min
Quinoa con ejotes
30min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Lasaña light de calabacitas
1h
Tabule de quinoa
10 min
Quinoa bowl con hongos
45min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40min
Aderezo de jengibre y naranja
5min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Cazuelitas de pepino con atún
20 min
Aguachile de pepino y palmitos
15min