Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de cebolla morada, en rebanadas (aprox. 5-6 mm)
- 20 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 50 g de azúcar morena
-
20
g de vinagre balsámico
lub 20 g de vinagre de vino tinto - 1 - 2 pizcas de sal
- 50 g de cebolla morada, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de betabel, cocido, pelado y en trozos
- 350 - 400 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 - 2 pizcas de tomillo seco
-
4
rebanadas de baguette
lub 4 rebanadas de pan - 60 - 80 g de queso azul, en trozos
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cda de jugo de limón amarillo
- 1 cda de nuez pecana, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1703.5 kJ / 407.1 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 39.1 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.2 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 388.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de brócoli
15 min
Crema de jitomate
30min
Sopa de poro y papa
30min
Camarones estilo Hunan
20 min
Crema de betabel
40 min
Sopa de flor de calabaza
35 min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Sopa de elote
35 min
Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada
2óra
Tarta de camote - Sopa de coco zanahoria con pollo
1óra
Pan vegetariano con gravy
1h 20min
Coliflor asada con puré de alubias
25 Min