Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla amarilla, cortada en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g garbanzo seco, remojados en agua 12 horas y colados
- 1350 g agua
- 2 cdita sal
- 250 g de agua, fría
- 30 g de harina de trigo
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido (aprox. 1/2 limón)
- 2 ramas de perejil fresco, solo las hojas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1054 kJ / 251 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Salsa de jitomate
35min
Penne Puttanesca
40min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30min
Verduras en salsa morita
35min
Papas con especias
1h
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de cebolla vegana
35min
Potaje de habas
1hod. 30min
Sopa de frijoles Toscana
50min