Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de jitomate deshidratado
- 6 hojas de albahaca frescas
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de pimiento amarillo, en cubos (1 cm)
- 300 g de berenjena, en cubos (1 cm)
- 2 pizca de sal
- 200 g de agua
- 1 cdita de paprika dulce
- 200 g de cuscús
- 200 g de jitomates cherry, en mitades
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 5694 kJ / 1361 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 212 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 28 g
- Sód
- 422 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 Min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 min
Ensalada de garbanzos y cuscús
30 min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 min
Frijoles al horno con verduras
30 min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Berenjenas crujientes con salsa de tomate (Hestan Cue™)
50 min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20min
Estofado Africano occidental de maní
50 min
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 min
Coliflor tikka masala
30 min