Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de jitomate deshidratado
- 6 hojas de albahaca frescas
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de pimiento amarillo, en cubos (1 cm)
- 300 g de berenjena, en cubos (1 cm)
- 2 pizca de sal
- 200 g de agua
- 1 cdita de paprika dulce
- 200 g de cuscús
- 200 g de jitomates cherry, en mitades
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 5694 kJ / 1361 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 212 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 28 g
- Sód
- 422 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor tikka masala
30min
Estofado picoso de berenjena
30min
Ensalada de lentejas
1h 20 min
Pastel de camote al pastor
35min
Ensalada de bulgur con calabaza
50 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Cocción trigo bulgur (400 g) TM6
Brak ocen
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass TM6
1h 20 min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16h
Lasaña de berenjena
1h
Buddha bowl con pollo
1h