Urządzenia i Akcesoria
Queso suizo vegano
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
1 receta completa
Składniki
-
aceite vegetal, para engrasaraceite en aerosol para engrasar
-
400 g de crema de coco en lata (p. ej. Thai Heritage®)
-
125 g de agua
-
15 g de levadura nutricional
-
20 g de agar agar
-
20 g de tahini
-
10 g de vinagre de manzana
-
5 g de jugo de limón
-
1 cdita de sal fina
-
½ cdita de cebolla en polvo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Sód
2389 mg
Białko
26 g
Kalorie
6304 kJ /
1501 kcal
Tłuszcz
149 g
Błonnik
34 g
Tłuszcz nasycony
125 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA ALTERNATIVA
61 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake vegano de cereza
5 Std.
Yogur de soya (vegano) TM6
12 Std. 15 Min
Queso de cabra vegano
10 Min
Crema vegana
10 Min
Queso derretible vegano
2 Std. 30 Min
Queso Panela vegano
10 Min
Crema Ácida vegana
10 Min
Mantequilla vegana
5 Min
Queso Cheddar vegano
12 Std. 15 Min
Queso Parmesano vegano
5 Min
Hummus
5 Min
Pan vegano de caja
1 Std. 20 Min