Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aderezo
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 10 g de cebollín, en trozos
- 80 g de cebolla blanca, en cuartos
- ½ chile rojo, fresco, en trozos (opcjonalnie)
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de vinagre blanco
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
Ensalada
- 200 g de trigo bulgur, (ver tip)
- 400 g de agua
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 200 g de frijoles cocidos, sin líquido
- 220 g de atún en agua
- 150 g de pepino, en cubos (1 cm)
- pimienta negra molida, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1971 kJ / 470 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 11 g
- Sód
- 332 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrina de frutos rojos y coco
2h 20 min
Arroz Navideño
40min
Tallarines fresco con hongos porcini
1u.
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Berenjenas crujientes con salsa de tomate (Hestan Cue™)
50min
Fajitas de tofu y verduras
25min
Ñoquis de calabaza y camote en salsa cremosa TM6
1u. 20min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40min
Tortillas de espinaca
20min
Vegetales con tofu
45 min
Aderezo de jengibre y naranja
5 Min
Camarones con chicharrón y salsa de mango
40min