
Urządzenia i Akcesoria
Karotten-Spargelsuppe mit Mandeln
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Mandeln, ungeschält etwas mehr zum Dekorieren40 g
-
Schalotte (ca. 30 g)1
-
natives Olivenöl extra30 g
-
weißer Spargel geschält, holzige Enden entfernt, in Stücken (4 cm)300 g
-
Karotten in Stücken (4 cm)300 g
-
Wasser450 g
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 - 2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
186 kcal /
778 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
477 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Clean Eating
11 Przepisów
Austria
Austria