Spaghetti alla carbonara
TM6 TM5

Spaghetti alla carbonara

4.4 (165 ocen)

Składniki

  • 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
  • 30 g de pecorino, coupé en morceaux (3 cm) (opcjonalnie)
  • 150 g de guanciale, détaillé en dés (voir Conseils)
    lub 150 g de pancetta, détaillée en dés (voir "Conseil(s)"))
  • 15 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 œuf
  • 3 jaunes d'œufs
  • 3 pincées de poivre noir moulu
  • 1 pincée de sel
  • 320 g de pâtes sèches, type spaghetti

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2999 kJ / 716.8 kcal
Białko
24.2 g
Węglowodany
63.5 g
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy