Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 80 g de crème fraîche épaisse
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g d'eau
- 250 g de riz basmati
- 200 g de petits pois frais ou surgelés
- 150 g de jambon, en dés
- 5 c. à soupe de sauce de soja
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1965 kJ / 467 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Curry de poulet et riz
40min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Hachis de poulet et polenta
45min
One pot pasta aux légumes du soleil
30min
Carottes Vichy
35min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55 min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Risotto aux champignons
30min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30min