Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave rouge
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chips de légumes au four
1 godz. 45 min
Sirop de vin chaud
12h
Truffes au cacao et fruits secs sans sucre ajouté
Keine Bewertungen
Couronne de pomme de terre à la vapeur
50 dk
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
Keine Bewertungen
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1 godz. 30 min
Œufs de couleur orange
Keine Bewertungen
Œufs de couleur jaune
Keine Bewertungen
Œufs de couleur bleu clair
Keine Bewertungen
Galette tout chocolat
Keine Bewertungen
Sucettes
40 dk
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13hod.