Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave rouge
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaçage
5min
Cuisson du riz long blanc
35min
Amaretto Sour
10min
Petits beignets de carnaval
3h
Oeufs farcis "yeux rouges"
40 min
Galettes à la semoule sucrée
Brak ocen
Œufs de couleur jaune
Brak ocen
Œufs de couleur bleu clair
Brak ocen
Pain à effeuiller aux œufs et tomates séchées au soleil
1h 30min
Purée Parmentier nature
55min
Pommes de terre rissolées
20 min
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
3 Std. 40 Min