Urządzenia i Akcesoria
Galette des Rois à la frangipane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 parts
Składniki
-
125 g de beurre mou
-
125 g de sucre en poudre
-
125 g d'amandes en poudre
-
2 c. à café de rhum
-
3 œufs
-
2 pâtes feuilletées
-
1 jaune d'œuf
-
2 c. à café de lait
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
9 g
Kalorie
2173 kJ /
522 kcal
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Les gaufres de la foire
3 godz.
Sauce béchamel
15 min
Gâteau aux pommes
1 godz.
Gâteau au yaourt
1 godz. 40 min
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Mayonnaise
5 min
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Sauce béchamel
15 min
Lasagne à la bolognaise
2 godz. 30 min
Purée de pomme de terre
50 min