Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de beurre mou
- 125 g de sucre en poudre
- 125 g d'amandes en poudre
- 2 c. à café de rhum
- 3 oeufs
- 2 pâtes feuilletées
- 1 jaune d'oeuf
- 2 c. à café de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2173 kJ / 522 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes de viande à la sauce tomate
3h 40min
Soupe mystère
45 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Mousse au chocolat
3sa 20 dk
Pâte à crêpe
1h 15min
Baguette
3h 45min
Lasagne à la bolognaise
2h 30min
Mayonnaise
5min
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Sauce béarnaise
15 Min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Brak ocen
Pâte de base pour pain
24h 5min