Sauce caramel
TM6

Sauce caramel

4.7 (123 oceny)

Składniki

  • 250 g de sucre
    lub 250 g de sucre brun
  • 200 g de crème entière
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre, froid, en un morceau (ca. 6 x 4 x 1 cm)
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
2136 kJ / 510 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy