Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g de sucre
lub 250 g de sucre brun - 200 g de crème entière
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, froid, en un morceau (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2136 kJ / 510 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz
25 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 dk
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Crème pâtissière
15 Min
Nougatine
1 godz. 30 min
Crème Thermomix® pour les fêtes
25 min
Sauce caramel vanille bourbon
40 dk
Pâte à choux
2h
Sucre vanillé
72hod.
Caraméliser 200 g d'oignons
40 dk
Oignons caramélisés (200 g)
40 dk