Urządzenia i Akcesoria
Sauce caramel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g
Składniki
-
250 g de sucre brun250 g de sucre
-
200 - 250 g de crème entière
-
1030 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron
-
30 g de beurre froid, en un morceau (ca. 6 x 4 x 1 cm)
-
1 c. à soupe de vinaigre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1 g
Kalorie
2136 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Sauce béchamel
15 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min
Nougatine
1 godz. 30 min
Génoise
1 godz. 50 min
Cuisson du riz
25 min
Cuisson des pâtes
25 min
Sucre vanillé
72 godz.
Rissoler 200 g d'oignons
20 min
Crème pâtissière
15 min
Glace vanille au caramel salé
14 godz.