Urządzenia i Akcesoria
Cuisson du riz long blanc
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
250 - 500 g riz long blanc (voir conseil)
-
500 - 900 g d'eau
-
½ - 1 c. à soupe d'huile végétale
-
½ - 1 ½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
5 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
969.5 kJ /
229.1 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
48.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode rice cooker
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Crêpes
1 godz. 15 min
Sauce béchamel
15 min
Cuire du riz long complet
55 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Cuisson du riz jasmin
35 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Saumon et pommes de terre, sauce aux champignons
45 min
Cuisson du riz
25 min
Cuisson des pâtes
25 min
Cuisson du riz
25 min
Champignons sautés
55 min
Purée de pomme de terre
50 min