Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di patate a tocchetti
- 700 g di acqua
- 200 g di cipolle in quarti
- 300 g di olio di oliva
- 8 uova dimensione media (o 6 grandi)
- 15 g di lievito in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio, tritato
- 100 - 120 g di pancetta a fette
- 150 g di mozzarella tritata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortilla saporita
45 min.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Rösti svizzero
9 godz.
Rösti di patate
1h
Frittata di linguine
35min
Chifeletti
1h 30 min.
Monte Cristo sandwich
4 Std. 30 Min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1h 30 min.
Gratin di gnocchi al porro
50 min.
Torta salata ai 4 formaggi
1h
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1h 20min
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1h