Tortilla di patate, pancetta e formaggio

Tortilla di patate, pancetta e formaggio

3.8 25 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 porzioni

Składniki

  • 600 g di patate a tocchetti
  • 700 g di acqua
  • 200 g di cipolle in quarti
  • 300 g di olio di oliva
  • 8 uova dimensione media (o 6 grandi)
  • 15 g di lievito in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 spicchio di aglio tritato
  • 100 - 120 g di pancetta a fette
  • 150 g di mozzarella tritata

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 13.4 g
Kalorie 1360 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...