Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 60 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota a tocchetti
- 20 g di gambo di sedano a tocchetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 250 g di patate a tocchetti
- 350 g di acqua
- 150 g di fagioli bianchi di Spagna sciacquati e sgocciolati
- 150 g di fave surgelate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1350.4 kJ / 322.8 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 32.4 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1554.8 mg
Alternatywne przepisy
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.
Zuppa di farro alla contadina
50 Min
Zuppa di verdure
30 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1小时 20 分钟
Risotto ai funghi CucinaBarilla
20 Min
Zuppa montanara
1 Std.
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Zuppa leggera con verdure di primavera
35 Min
Zuppa di verdure
25min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 Min
Zuppa di pollo alla messicana
50 Min