Urządzenia i Akcesoria
Kip in perziksaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
uien gehalveerd (ong. 2 uien)120 g
-
olie20 g
-
kippenborstfilets in hapklare stukken500 g
-
water440 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
currypoeder mild3 - 4 tl
-
perzik, blik (gewicht voor uitlekken)800 g
-
zetmeel15 g
-
verse room100 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼
-
pikante paprikapoeder¼
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
32 g
Kalorie
1628 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Snel op tafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 10 min
Rijstsalade
1 godz.
Gewone yoghurt
14 godz.
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Aardbeienpudding
2 godz. 10 min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 godz. 15 min
Lentetaart met yoghurt
5 godz. 15 min
Alpengratin
50 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min