Urządzenia i Akcesoria
Slowcooken kalfsstoofpot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porties
Składniki
-
teentje knoflook1
-
verse tijm1 takje
-
verse laurierbladeren2
-
selderstengel in stukken1
-
verse bladpeterselie1 bos
-
prei in plakjes (1,5 cm)100 g
-
wortelen in plakjes (1,5 cm)150 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen witte peper naar eigen smaak1 tl
-
water900 g
-
kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)1000 g
-
verse champignons in vieren of zessen gesneden500 g
-
boter50 g
-
bloem50 g
-
room, 35% vet100 g
-
eierdooiers2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
34.8 g
Kalorie
1892 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Risottata met kip en champignons
40 min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Brak ocen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Brak ocen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Pistache Crème Brûlée
3 godz. 20 min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.
Met honing geglazuurde wortelen
30 min